Százforintos krémje

8 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

Kapcsolódó gyűjtemények

krém

  • 1 csomag puncspuding
  • 3 dl tej
  • 10 dkg vaj
  • 15 dkg porcukor
  • 0.5 dl rum

a barna rudacskához

  • 15 dkg keksz
  • 10 dkg dió
  • 10 dkg porcukor
  • 10 dkg vaj
  • 1 evőkanál kakaó
  • egy kis rum

az egyik sor

  • babapiskóta

tészta

  • 30 dkg liszt, 1 kávéskanál szalalkáli
  • 2 evőkanál kakaó
  • 1 tojás
  • 10 dkg vaj
  • 10 dkg cukor
  • langyos tej

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összekeverjük, 2 lapban sütjük. Krém: a pudingot a tejjel sűrűre főzzük. Mikor kihűlt a porcukorral elkevert vajat, meg a rumot is hozzáadjuk. Barna rudacska: A hozzávalókat összekeverjük, hosszú rudacskákat formálunk. Az egyik megsütött lapot tesszük legalulra, majd a krémet rákenjük. A babapiskótát, majd a barna rudacskákat rárakjuk. Legvégül a másik megsütött tésztát ráfektetjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.